tiistai 18. joulukuuta 2012

Viisi pientä ankkaa lähti leikkimään...

Majapuulta kotiutui muutama päivä sitten valtava määrä ihania kankaita ja jouduin mielessäni arpomaan, mistä ompelisin itselleni huppumekon. Päädyin lopulta vaaleanpunaiseen Ankkaneulokseen. Kaavana tietysti ihana ja helppo Amelia, pienin muutoksin tosin. Tarkoitus oli tehdä mekkomittainen, mutta tekele jäi kuitenkin liian lyhyeksi. Päätin jatkaa mekkomittaan Majapuun punaisella palloneuloksella, josta tein myös taskut ja hupun. Palloneulos piristää mielestäni tätä suloista kuosia mukavasti. Huppua muokkasin sen verran, että tein sen "umpinaiseksi" (mikähän virallinen termi lienee?) edestä. Vielä olisi syötävän ihania neuloksia vaikka kuinka paljon ommeltavaksi. Mistä seuraavaksi? :)

2 kommenttia:

  1. Tämä on ihana. Mä niin ihailen sun heittäytymistä ja tuosta vaan -tyyliä tehdä itsellesikin. Ja lopputulokset on upeita. Mä esimerkiksi marinoin vieläkin ikuisuuksia sitten tilattua Majapuun vadelmaneulosta, kun en osaa päättää, mitä siitä tekisin itselle ja entä jos se epäonnistuu ja ja ja... ;)

    VastaaPoista
  2. Kiitos :) Kyllä mullakin kirpaisee alkaa leikkomaan sellaista kangasta jota ei enää saa mistään. Mutta sitten kun siihen ryhtyy ja saa valmista aikaiseksi, ei harmita enää yhtään :) Aikaisemmin ajattelin, etten voi tehdä itselleni näistä ns. lapsellisista kuoseista, mutta kun ne kerran on omasta mielestä ihania niin miksei. Oma tyyli ennenkaikkea. Vaikka vähän hassu sellainen :) Kyllä mulla marinoituu moni kangas, kun en vaan raaski leikkoa niitä.

    VastaaPoista

<3 Kiitos kun kommentoit <3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...