maanantai 10. joulukuuta 2012

Värjäystä osa 2

Aikaisemmin postasin kuvan värjäämistäni Metsolan pallojoustiksista ja mainitsin, että lisääkin on. Värejä en ole millään saanut kuvattua todenmukaisiksi, mutta tässä kuvassa värit ovat melko lähellä oikeaa väriä. Muut kankaat ovat saaneet värikylpynsä ihan vain mielenkiinnosta, Metsolan punainen leveäraitajoustis sen sijaan on värjätty siksi, että punainen väri levisi valkoisiin raitoihin. Jälleen yksi todiste Metsolan huonosta laadusta.

Vihreä Ralliraita sai sekä violetin, että limen värikylvyn ja lopputulos on kiva. Luonnossa lime on raikkaampi ja kirkkaampi kuin kuvassa. Metsolan leveäraita kävi keltaisessa kylvyssä ja on nyt ihanan pirtsakka. Musta salmiakki värjäytyi violetiksi ja vihreä sekä punaiseksi, että pinkiksi. Vihreässä salmiakissa vihreät osat ovat nyt ruskeat. Etenkin pinkki on herkullinen :) Kaikki värjätty Dylonin pesukoneväreillä.Ralliraita ja musta salmiakki Hannan Kankaasta, vihreä ruutu Royal-tuotteelta.

2 kommenttia:

  1. Kivan näköisijä värjäyksiä : )
    Milloinhan sitä itse uskaltaisi kokeilla ekan kerran värjäämistä...

    VastaaPoista
  2. Kiitos :) Nyt näistä voi jopa tehdä vaatteitakin. Ihan rohkeesti vaan väri ja kangas koneeseen. Kangas saa aivan uuden ilmeen ja on tämä myös koukuttavaa :) Kertaakaan ei ole harmittänut, että olen värjännyt nää kankaat.

    VastaaPoista

<3 Kiitos kun kommentoit <3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...