tiistai 18. joulukuuta 2012

Puff the Magic Dragon

Mielessä kummitteli eilen Majapuun turkoosista Lohisneuloksesta huppari, jonka olin suunnitellut tekeväni poitsulle joululahjaksi. En kuitenkaan saanut aikaiseksi aloittaa, joten päädyin katsomaan illan leffaa. En pystynyt keskittymään elokuvaan, vaan pyörittelin mielessäni hupparia. Mainostauon tullen ryntäsin leikkomaan kangasta ja palasin taas katsomaan leffaa. Loppujen lopuksi huppari valmistui mainostaukojen aikana ja ehti tänään Postin matkaan muiden lahjojen ohella.

Kaava OB:n Be Careful Out There. En laittanut vetskaria enkä vuorittanut huppua vaan tein ihan perushupparin. Huput on tuottaneet päänvaivaa aikaisemmin, mutta näköjään alan vähitellen oppia. Mahtava tunne, kun jokin ennen niin hankalalta tuntuva onnistuu :) Lohiksen lisäksi käytin Majapuun ruskeaa palloneulosta. Olisin tietty voinut mainostauon mittaisessa kiireessäkin katsoa ettei ylimmäinen Lohis ole päätön :D Pääasia kuitenkin, että edessä sekä takana on pari ehjää lohikäärmettä. On tämä vaan upea kuosi, aika rock!


9 kommenttia:

 1. Tää on niin upea! Sydän itkee verta kun en tätä saanut :D

  VastaaPoista
 2. Tää on kyllä aivan mielettömän upea kuosi! Mutta niin on se lime-turkoosi-vihreäkin, sitä saa vielä Majapuulta :) Luonnossa paljon raikkaammat värit kuin nettikaupan kuvissa.

  VastaaPoista
 3. Aivan mieletön huppari ja vamistui mainostauoilla. Ihailen...

  VastaaPoista
 4. Tervetuloa, pikkupippuri! :) Ja kiitoksia :) Tämä on sen verran helppo kaava ja mainostauot pitkiä, että ehdin tehdä niiden aikana aina mukavasti eteenpäin. Eikä ehtinyt tylsistyä, kun piti ryntäillä eestaas sohvan ja saumurin väliä :D

  VastaaPoista
 5. Mäkin tein tämmösen omalle 7veelle, ei kelpaa :( Toivottavasti sun pojalle kelpaa! Minäkin liityn lukijaksi!

  VastaaPoista
 6. Tervetuloa :) Toivotaan että kelpaa. Mulle kyllä kelpais :)

  VastaaPoista
 7. Piti tännekin tulla kommentoimaan... Upea on kangas ja komia on huppari kyllä! Oot kyl tehokas, ku mainostauoilla sait aikaseksi ;) Mulla meni ankkaneulostakin leikkoessa tovi jos toinenkin, kun yritin saada ankat täsmäämään samanlailla molemmissa hioissa, etu/takakappaleessa. Ja eihän se onnistunut, vaikka miten yritin. No sinnepäin kuiten. Metristä ei meinaa 146cm tunikaa saada aikaseksi, jos joutuu kuvioita täsmäileen ;)

  VastaaPoista
 8. Kiitoksia :) Kohdistaminen ei ole ollenkaan mun juttuni, aina lipsahtaa joku kohta pieleen :D Joten en enää yritä kohdistaa. Ihan kankaanmenekinkin takia, siinä menee kangasta aikalailla hukkaan. Tosin vaate kuin vaate näyttää paremmalta kuviot kohdistettuna :) Jäihän lohisparalta pääkin puuttumaan kiireessä ;)

  VastaaPoista

<3 Kiitos kun kommentoit <3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...