torstai 13. joulukuuta 2012

Lääkäriä, lähetteitä ja toiveita ompelusta

Varsinaisesti tämä ei kai ompeluun keskittyvään blogiin kuulu, mutta ilman lääkäriä ja lähetettä ei myöskään ompelu onnistu. Eli summa summarum, fysiatri teki jälleen saman diagnoosin kuin aikaisemmin - välilevyn pullistuma alimmissa selkänikamissa. Lisäksi molemmat pitkät selkälihakset ovat pahoin tulehtuneet. Eipä ihme, etten ole voinut liikkua, ompelusta puhumattakaan. Sain sentään lähetteen magneettikuvauksiin ja mitä tuskallisimmat piikit pahimpiin kipupisteisiin. Tarkoitus on puuduttaa selkä viikon ajaksi. Hyvällä tuurilla pääsen siis jopa ompelemaan, jei! Kankaita odottaa leikkomista ja ompelua (postissa 12kg Majapuun uutuuksia ja reilu pari metriä Selian ihanaa Runoratsujoustista).

Rakas mieheni auttoi eilen yhden kankaan leikkomisessa The Mekoksi <3 Laittoi ohjeen mukaan kaavat kankaalle ja leikkasi kirurgintarkasti. Odottelen puudutuksen kunnollista alkamista, toiveissa ommella pikkujoulumekko huomisiin firman pikkujouluihin. Onneksi pikkujoulut vietetään meillä, joten selän mahdollisesti kipeytyessä voin kölliä sohvalla.

Koska mitään jouluista ompelusta ei löydy, laitan kuvan Joululta 2009. Fantasiakakut ovat toinen jo vähän unholaan jäänyt harrastukseni (turhan lihottavaa), mutta rakas sellainen. Tämä kakku on toteutettu poikani toiveiden mukaan <33 kommenttia:

  1. Niin hieno pingu kakku, taitava oot tälläkin saralla!

    VastaaPoista
  2. Niin hieno pingu kakku, taitava oot tälläkin saralla!

    VastaaPoista
  3. Kiitos :) Itse sitä on niin kriittinen, että näkee vaan ne virheet ja miettii mitä olisi voinut tehdä paremmin. Tähän olin melko tyytyväinen :)

    VastaaPoista

<3 Kiitos kun kommentoit <3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...