maanantai 3. joulukuuta 2012

The Mekko

Olen pitkään etsinyt suht simppeliä mekkoa, johon ei tuhlaannu järjettömästi kangasta ja joka peittää sekä korostaa juuri oikeista paikoista. Yhden jo löysin, tämän Burdan kaavan. Loputtomiin en tietenkään halunnut samalla kaavalla tehdä, joten aloin etsimään. Melkoisen määrän kangasmetrejä kulutettuani todella huonosti istuviin kaavoihin päätin kokeilla FB:n Ompeluelämää -ryhmän "tissistä". Ohje oli helppo, mutta kaavasta en ymmärtänyt hölkäsenpöläystäkään. Lopulta sain hahmoteltua etukappaleet. Helman päätin ottaa toisesta mekosta, se kun sattui sopimaan tissiksen yläosaan hyvin. Rypytin hiukan edestä peittääkseni ryllykkäni (eli mahani) ja tein muotolaskokset selkään saadakseni pussituksen pois. Lopputulokseen olen enemmän kuin tyytyväinen. Mekko istuu hyvin ja eikä kangasta tarvi puoltatoista metriä enempää. Vielä vähemmän, kunhan kilot sulavat pois.

Kuvaajana toimi armas aviomieheni, jonka kärsivällisyys ei riitä kovinkaan moneen poseeraukseen. Jonkinmoiset kuvat kuitenkin saatiin, joten tässäpä nämä kaksi, jotka sain aikaiseksi.

Taikametsätrikoo Käpysestä ja kelta-musta Eurokankaasta (hämää muuten tuo graafinen kuvio varmaankin kymmenisen kiloa pois). Bad hair day, kuten kuvista näkyy.


10 kommenttia:

 1. Voi EK jälleen!! Ihanaa tuo kangas, löytyisiköhän sitä vielä? Mäkin kaipaan muutaman kilon piilotusta

  VastaaPoista
 2. Tätä kelta-mustaa luulisi vielä löytyvän, ei ole kovin pitkä aika kun ostin. Mukavan paksua ja napakkaa, mielestäni just hyvää talvitrikoota. Eikä ollut kuin 11,90€/m. EK yllättää välillä :) Menin hakemaan resoria, mutta lähdin tämän kankaan kanssa :)

  VastaaPoista
 3. Ne nyt täytyy kyllä huomenna kurvata paikalle kun on vielä kaikki -20%

  Pampales kirjautumatta

  VastaaPoista
 4. Voi mikä ihana keltainen, ja EK :D Pitäsköhän itsekkin vielä hilpasta paikanpäälle tarkistamaan tilanne..tosin mun tuurilla pakka loppuu nenänedesä, varsinkin kun näyttää olevan -20%..

  VastaaPoista
 5. Tämä on kieltämättä todella onnistunut. Monta metriä kankaita meni kyllä hukkaan oikeaa mallia metsästäessä. Tää on helppo ja nopea ja korostaa sekä peittää just oikeista kohdista :) Oma kaava tavallaan? Kun on elementtejä otettu kahdesta eri mekosta ja muokattu omalle vartalolle sopivaksi.

  VastaaPoista
 6. Hienoja! Itselläni on joku vastaavankaltainen Mamudesignin kaava.. pitäisi kokeilla!

  VastaaPoista
 7. Kiitos :) Tykkään kyllä kovasti tästä mallista. Melkoinen tuuri kävi yhdistellessäni useampaa mekkoa yhdeksi toimivaksi :)

  VastaaPoista

<3 Kiitos kun kommentoit <3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...