torstai 20. joulukuuta 2012

Ompelusoppi Nappi&Neula arpoo!

Edit. Ihanaa Joulua kaikille <3 


Vaikka Ompelusoppi Nappi&Neulan taival ei ole pitkä on minua poltellut kovasti arvonnan järjestäminen. Haluan etenkin näin Joulun lähestyessä ilahduttaa kolmea onnettaren suosimaa ja samalla saada itsekin hyvän mielen :) Eli asiaan.

 • Yhden arvan saat kommentoimalla ja liittymällä blogini lukijaksi (myös arvonta-aikana voi liittyä lukijaksi)
 • Toisen arvan saat kertomalla, mitä tekisit kankaasta, jos voitat sen :)
 • Kolmannen arvan saat linkittämällä arvonnan omaan blogiisi (arvontakuvia saa käyttää linkityksen yhteydessä)
 • Anonyymit laittakaa kommenttiin mukaan selkeä nimimerkki tai sähköpostiosoite
 • Kerro kommentissasi monellako arvalla olet mukana
Osallistumisaikaa on 31.12. saakka. Arvonnan suoritan 1.1.2013 ja voittajat julkaisen blogissa samana päivänä klo 20.00 jälkeen.

Sitten palkintoihin :)

1. palkinto: 1,10m ihanaa turkoosia PaaPiin suunnittelemaa Linnunrataa (leveys 150-160cm)2. palkinto: 40cm x 110cm pala oranssia PaaPiin suunnittelemaa Linnunrataa, 10kpl itsetehtyjä villalankapompuloita (2kpl kutakin väriä), hymyilevä silityskuva, 1m Orvokkikoristenauhaa, 1m ruskeaa vinokanttinauhaa pitsireunuksella, 6kpl kangaskukkia, 3kpl itsetehtyjä nappeja, läjä monen muotoisia ja kokoisia nappeja, 5kpl ompelumerkkejä (Mama made, Monster approved) sekä 5kpl satiinisia ompelumerkkejä (Handmade to warm your heart).3. palkinto: Peltinen sydänkoriste ja karkkia.


<3 ONNEA ARVONTAAN <3

54 kommenttia:

 1. Mukana kahdella arvalla :) Jos voittaisin tuota linnunrataa niin ompelisin siitä isoäidilleni tunikan :)

  VastaaPoista
 2. Kahdella arvalla mukana. Kankaasta ompelisin itselleni vihdoin ja viimein jotain muutakin päälle pantavaa, kuin vain pipon tai lapaset. Todennäköisimmin tunikan :)

  VastaaPoista
 3. Ihana arvonta, kahdella arvalla mukana. Turkoosista linnunradasta ompelisin itselleni tissiksen ;)) Jos taas voittaisin kakkospalkinnon, niin vaatteita saisi nuorimmainen, kun mulle oranssi linnunratapalanen ei riitä. Ihania palkintoja jokainen.
  kaivolanmaki@saunalahti.fi

  VastaaPoista
 4. Mukana kahdella arvalla:) Linnunradasta tekisin itselleni tunikan, lapsille kun tulee ommeltua niin maan mahottomasti=)

  VastaaPoista
 5. Kahdella mukana, lukenut oon kyllä jo tämän uuden blogin alusta saakka, jos voittasin (en koskaan voita mitään) niin ompelisin kankaasta jotain itselleni :)

  VastaaPoista
 6. Jee, kivaa kun järkkäsit tän arvonnan! :)
  Kolmella arvalla oon mukana.
  Jos tuon turkoosin linnunradan voitan niin siitä tulee itelleni paita (koetan siedättää itteni tykkäämään tuostakin sävystä ;) ). Tuosta oranssista en osaa sanoa mitä tekisin, jotain pikkuvaatetta varmaankin! :) linnunratoja mulla ei oo vielä koskaan ollutkaan, joten toivotaan että onni olis myöten.;) Tosi kivat palkinnot!

  VastaaPoista
 7. Mukana kahdella arvalla! Jos onni on suosiollinen, niin ompelisin Linnunradasta ittelleni jotain, jonkinlaisen paidan varmaankin :) ja kyllä muillekin palkinnoille käyttöä löytyisi. Ihana arvonta!

  VastaaPoista
 8. Ihana arvonta! Kahdella arvalla mukana! Jos voittaisin turkoosia linnunrataa, tekisin siitä itselleni ihanan talvisen tunikan.

  VastaaPoista
 9. Kolmella arvalla mukana ja osallistumisen päättymispäivänä juhliessani synttäreitä toivoisin onnettaren kangasta minulle suovan, josta tunikan väsäisin itselleni :D

  VastaaPoista
 10. Kolmella arvalla mukana. Jos voittaisin kankaan, tekisin siitä itselleni pitkähihaisen paidan :)

  VastaaPoista
 11. Mukana yhdellä arvalla. Tekisin Itselleni pitkähihaisen paidan tai tunikan <3

  VastaaPoista
 12. Kolmella arvalla mukana arvonnassa. Voisin tehdä siitä vaikka itselleni ihanaisen tunikan. Tai saas nähdä, mitä sitä voisi keksiä :)

  VastaaPoista
 13. Kahdella arvalla mukana. Turkoosista itselle paita/tunika. Oranssista ja noista aarteista tulisi mummun mussukoille jotain kivaa.

  VastaaPoista
 14. Kahdella arvalla mukana! :) Turkoosia linnunrataa jos voittaisin niin tekisin itselle tai äidilleni paidan/tunikan ja jos kakkospalkinto osuisi kohdalle tulisi kankaasta jotain jollekin lapsista. Ehkä paitaa nuorimmaiselle, 3kk pojalle. :)

  VastaaPoista
 15. Kahdella mukana ja luultavammin tekisin jonkin yltiö romanttisen mekkosen itselleni, unohtamatta sitä jotain :)

  VastaaPoista
 16. No kahdella arvalla mukana. Linnunradasta ompelisin vastasyntyneelle vaaville unipussin.

  VastaaPoista
 17. Kahdella arvalla mukana. Tekisin tuosta turkoosista Linnunradasta tunikan itselleni (näin itsekkäästi). :) Oranssista tulisi pikkuneidille paita ja pitsivinokantin käyttäisin tyttösen mekkoon. :)

  VastaaPoista
 18. Onpa hienot palkinnot! Kaksi arpaa. Turkoosista linnunradasta tekisin tytölleni mekon (voitaisiin samistella kun itselleni on tuosta jo leikattuna paita) ja oranssista tulisi jotain pienempää ehkä pipot :)

  VastaaPoista
 19. Upeita palkintoja :) Osallistun kahdella arvalla. Kankaasta tekisin meidän tyllerölle oman unipuvun :)

  VastaaPoista
 20. Mukana kahdella arvalla =) Linnunradasta tekisin varmaankin itselleni tunikan =)

  VastaaPoista
 21. Kahdella mukana :) Kankaasta ompelisin itselleni paidan, sellaisen sopivan pitkän.

  VastaaPoista
 22. Kahdella arvalla mukana.
  Kankaasta tekisin ehdottomasti paidan itselleni tai lahjaksi siskolleni :)
  Sydän palkinto on myös aivan ihana!

  VastaaPoista
 23. Kahdella arvalla mukana!! Kankaasta tietenkin jotain itselle. Näen jo silmissäni vaaleanounaiset resorit tuohon... :)

  VastaaPoista
 24. kirsi (kirsi_83@jippii.fi)21. joulukuuta 2012 klo 9.47

  yhdellä arvalla ja itselleni tekisin kankaasta jotain.varmaankin tunikan niitä nyt on viime aikoina tullu tehtyä ja pidettyä.

  VastaaPoista
 25. Ihana arvonta! Kahdella arvalla mukana :) Turkoosista linnunradasta tulisi itselle tunika, oranssista tekisin kummitytölle puseron.

  VastaaPoista
 26. Tervehdys! Jos voittaisin Linnunrataa, ompelisin siitä varmaan tyttömäisen yöpaidan lapselle. Oma toivepalkintoni olisi kuitenkin tuo kakkonen, josta tekisin pikku askarteluja, joita olen haaveillut puuhailevani. Oranssin Linnunradan käyttäisin ehkä johonkin pieneen ompelukseen tuoreelle kummipojalle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Apua, tarkoitus oli myös laittaa arpamäärä, kahdella siis mukana!

   Poista
 27. Kahdella arvalla mukana! Sinisestä linnunradasta tekisin ehottomasti itelle tunikan tahi paidan.

  VastaaPoista
 28. Wautsi mitkä palkinnot! Jos voittaisin tekisin siitä itselleni ehkä jonkun tavoitetunikan! :D Joo, joillakin ihanilla pitsi/nappi yms yksityiskohdilla. Lähden kahdella arvalla mukaan! :)

  VastaaPoista
 29. Ehdottomasti mukana :) Kankaasta tekisin kyllä poikkeuksellisesti itselleni jotain, ehkä mekon jos pituus riittää! Kaksi arpaa!

  VastaaPoista
 30. Eikö arvontaan voi osallistua, jos ei ole liittynyt lukijaksi, olen satunnainen kävijä. Jos mukaan pääsee, niin yhdellä arvalla. Kankaasta tekisin itselleni tunikan.

  VastaaPoista
 31. Hei, kolme arpaa, kiitos. (Täytyy kyllä sanoa että tämä arvonta oli hauska Bloggerin käyttöharjoitus minulle, osaatkos tehdä näin, entä näin... :)
  Isosta palasta linnunrataa tekisin tunikan tai imetyspaidan tai ehkä kuitenkin säilöisin sen kaappiin ihasteltavaksi <3

  VastaaPoista
 32. Kaksi arpaa kiitos! Itselleni kesätunikan haluaisin, mutta tyttö ilmoitti juuri lempivärikseen vaaleansinisen, joten hänellekin voisi jotain tehdä. Kakkospalkinto on ihana myös!!

  VastaaPoista
 33. Kahdella arvalla mukana! Tekisin kankaasta 10v tytölleni kesämekon :)

  VastaaPoista
 34. Osallistun kahdella arvalla, kankaasta tekisin nimittäin varmaankin itselleni mekon tai paidan.

  Ihan mahtavat palkinnot sulla kyllä täällä.

  VastaaPoista
 35. Kolmella arvalla mukana :) Sinisestä linnunradasta ompelisin itselleni tunikan tai pojille paidat :)

  VastaaPoista
 36. Kahdella arvalla mukana. Kyllähän minä voisin kokeilla tehdä itselleni kankaasta tunikan tai hupparin :)

  VastaaPoista
 37. Ooh ja vau mikä arvonta! Mukana kolmella arvalla. Lukijaksi sain nyt liitettyä itseni :). Isosta palasta tekisin ittelle jotain, toisen palkinnon kangas menisi luultavasti tyttärenvaatteeseen. Aivan mahtavat palkinnot kaikki <3!

  VastaaPoista
 38. Kolmella arvalla mukana :) Linnunradasta tulisi ehdottomasti itselleni tunika <3 Sellainen singoalla tyylinen. Hieno arvonta sinulla :)

  VastaaPoista
 39. Yhdellä arvalla mukana. Linnunradasta ompelisin joko tulevalle vauvalle jotain, peiton tai vaatetta. Tai tunikan tytölle.

  VastaaPoista
 40. Kahdella mukaan. Eka suunittelin itelle hupullista paitaa/hupparia mut jonku unipussi-ideakin alkoi kyllä kutkuttamaan :). Leggaritki ois kivat. Tai pikkutytöille mekot. Tai, tai, tai... :D. Ihana arvonta!

  VastaaPoista
 41. Kolmella arvalla mukana, linnunradasta tekisin itselleni jotain, nappitakki tuli ekana mieleen =)

  VastaaPoista
 42. Mukana kahdella arvalla. Tekisin itselleni tunikan ja kummi tytölle liivimekon :)

  VastaaPoista
 43. Löytyipä mukava blogi! 2 arvalla mukana: Liityin lukijaksi ja mekon tekisin tyttäreni 1-vuotiaalle tytölle.

  VastaaPoista
 44. Kahdella arvalla mukana! Linnunratakangas päätyisi itselleni talviseksi tunikaksi ja lopusta saisi ehkä vielä tytölle kypärämyssyn.

  VastaaPoista
 45. Kahdella arvalla mukana. Linnunradasta kokeilisin varmaankin yhdistämistä oranssiin linnunrataan. Jokin veikeä pikkumekko vaikkapa mekkotehtaan kaavoilla =)

  VastaaPoista
 46. Kahdella arvalla minäkun mukaan. Ompelisin itselleni tunikan/mekon, ja jos kankaasta riittäisi niin myös pienelle tyttärelleni jotain ihanaa..<3

  VastaaPoista
 47. Kahdella arvalla mukana. Ompelisin tissiksen itselle.

  VastaaPoista
 48. Kolmella arvalla mukana
  Jos voittaisin tuon e.palkinnon tekisin siitä viimein itselleni jotain. Itselleni olen kauheasti suunnitellut kaikkea vaan aina ne kankaat jotka olen ostanut omaan vaatteeseen on menny tilauksissa tai omille lapsille =)

  VastaaPoista
 49. Kahdella arvalla mukana. Selailin käsityöblogeja ja löysin tänne. Tuosta linnunratakankaasta saisi kevyen kesätunikan, hihat ja helma vinosti leikaten.

  VastaaPoista
 50. Ihana tuo oranssi kangas. TEkisin siitä lastenhuoneeseen varmaan tyynynpäällisen tai sitten liittäisen johonkin ihanaan perusharmaaseen tai mustavalkoiseen tilkkupeittoon, joka on haaveissa ollut jo pitkään tehdä :)

  Kolmella arvalla mukana :)

  VastaaPoista
 51. Tekisin varmasti tytölleni tunikan. Kahdella arvalla mukana.

  VastaaPoista
 52. Kahdella täältäkin mukaan! Tekisin varmaan itselleni jotain kivaa :)

  VastaaPoista
 53. Kahdella mukana! (lukija ja mitäs tekisin...) No, tekisin aivan ensimmäiseksi ihanat talviset pipot itselleni ja kahdelle tytölleni. Olisin ensimmäinen samistelu meidän perheen naisilla ;)

  VastaaPoista

<3 Kiitos kun kommentoit <3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...