perjantai 7. joulukuuta 2012

Välilevyn pullistumaa ja vanhoja ompeluksia

Viimeiset pari viikkoa ovat menneet käytännössä vuodelevossa tuskaisen välilevyn pullistuman takia ja ompelemisesta olen saanut vain haaveilla. Muusta aktiviteetista puhumattakaan, jalat kun eivät meinaa kantaa. Facebookinkin ryttyillessä (mikä sitä taas vaivaa, kun en näe viestejä, ilmoituksia enkä juuri muutakaan..?) aika on mennyt lähinnä telkkaria katsellessa ja kangasvarastoja täydentäessä. Joten ajankuluksi postaan muutaman vanhemman ompeluksen. 

Tein anoppilaan ja toimistollemme joskus viime tammikuussa vessapaperirullatelineet (sanahirviö, jonka tilalle en ole parempaakaan keksinyt) ja tässäpä ne.

Tämä matkasi toimistollemme, kankaana sama Finlaysonin Coronna -puuvilla, josta tein aikaisemmin verhot toimistolle. Kokeilin tähän myös ompelukoneeni kirjoitusominaisuutta. Valitettavasti kone ei kirjoita kaunoa, ainoastaan tekstaus löytyy. Lopputulos on mielestäni aika kömpelö enkä ole käyttänyt kirjoitusta tämän kokeilun jälkeen.Lähempää. Vaatisi muutenkin harjoitusta, ihan tyylipuhdas suoritus tuo ei ole. Mutta "teline" ajaa asiansa.Mansikkasydämet vein anoppilaan.Tässä vaiheessa en omistanut vielä omia labeleita, joten tähän laitoin tällaisen yleisen "itsetehty" -merkin. Omat labelit on kivoja, vaikka ne omiin vaatteisiin tulevatkin. Tein juuri tilauksen saumaan tulevista merkeistä, tämänhetkiset kun ovat suorakaiteita, jotka ommellaan valmiiseen vaatteeseen.Meillä ei pahemmin käytetä alkoholia, joten näiden kolmen viinipullon haaliminen otti oman aikansa. Muistaakseni Pfaffin sivuilta löytyi tämä kiva ohje pullohuppuihin. Tein huput kaikille kolmelle ja tapani mukaan lisäsin tietysti reilusti härpäkkeitä jokaiseen huppuun. Mainio tuliainen, yhden kukan maljakko tai koriste.
7 kommenttia:

 1. Kurjaa kun selkäsi on reistaillut, voimia kovasti ja toivottavasti helpottaa pian!! Me ollaanki fb:n puolella sua ja sun juttuja jo kaipailtu, toivottavasti pian toimisi kunnolla. :)

  Tosi kivoja nuo wc-rullatelineet! ite tein kans ensimmäisen moisen härpäkkeen joskus viime kuussa, pitäispä muuten lisätä blogiinki kuva. :)

  VastaaPoista
 2. Voi ei, tsemppiä selän kanssa! Ollaan tosiaa sua porukalla kaipailtu, osalla on sulle kankaitakin mutta nepä joutaa varmasti oottaan että oot taas toimintakykysenä.

  Ja kukahan kumma tyhjetäs pari putelia meijänki kaapista, niin voisin arkarrella niihin tuommmoset huput, kivoja! :)

  VastaaPoista
 3. Toivottavasti selkä alkaa helpottamaan, meillä jo mietitty kaikkia kauheuksia tyttöjen kans. Samovaari odottelee sua Raksilassa, Anna on yrittäny sua puhelimella kiinni. Lähtee nyt reissuun ja tulee ens viikolla takaisin Ouluun ja menee töihin. Hae sitten kun pystyt liikkumaan. Joululomalle Anna tulee aaton aattona.
  -anita

  VastaaPoista
 4. Sitä tässä itsekin odottelen, jotta alkaisi helpottamaan eikä tarvisi leikata :/ Hengissä kuitenkin ollaan ja sinnillä sekä kipulääkkeillä päivästä toiseen. Kankailla ei ole kiire, enpä niistä nyt mitään pystyisi tekemäänkään. Mukava kuulla, että on kaipailtu :) Vähemmän mukavaa tietysti, että olette joutuneet olemaan huolissanne ja kehitelleet kauhuskenaarioita. Josko nuo ryhmät ilmestyisi takaisin, ilmoitukset ja viestit alkaisivat pelata niin pääsisin taas rupattelemaan teidän kanssa :) Kertokaahan terkkuja Oulun Rouville jotta takaisin tullaan jahka FB pelittää ja selkä alkaa toimia. Sillä välin päivittelen blogia vanhoilla ompeluksilla sohvalta ja sängystä.

  VastaaPoista
 5. Pikaista paranemista sulle Maarit, on ollut sinua ikävä.

  VastaaPoista
 6. On kurjaa kun selkä ei oo kunnossa : ( Toivon että saisit siihen apua, niin kuin itse aikanaan sain, eikä sunkaan selkää tarvis leikata.

  Paranemista! : ) Nähdään! Viimeks oli kiva käydä sun luona, vaikka en itse ommellutkaan.

  T. Kukkuu

  VastaaPoista
 7. Kiitoksia toivotuksista :) Onhan tämä kurjaa kipuillessa ja maatessa viikkotolkulla. Huomenna fysiatrille, joka toivon mukaan määrää kunnon testit ja hoidot jotta lopultakin pääsisin tästä vaivasta eroon ja ihmisten ilmoille. Ja ompelemaan!

  VastaaPoista

<3 Kiitos kun kommentoit <3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...