sunnuntai 18. marraskuuta 2012

"Sinulla ei ole vielä blogia"

Näin ilmoitti Blogger, kun pitkästä aikaa päätin kirjautua sisään rempalleen jääneeseen blogiini. Osoitteella blogi kyllä löytyy, mutta kirjautuminen on mahdotonta. Joten aloitin kaiken alusta. Siirrettyäni muutaman postauksen vanhasta blogistani tähän uuteen päätin, että olkoon ne vanhat ompelukset. Jatkan tuoreemmilla ompeluksilla, jotta pääsen nopeammin ajantasalle. Ehtiihän noita laittaa myöhemminkin, jos siltä tuntuu.

Kuvattavia ompeluksia on kertynyt jo jonkun verran, otan senkin piakkoin työnalle. Tässä kolme outfitia, jotka tein Lontoon reissua silmälläpitäen. Mukava niissä oli suurkaupungissakin viilettää ja lentopelkoisena rennot "lentovaatteet" helpottivat edes fyysistä oloa. 

(Kaikki kuvattu hotellihuoneessamme Hotel Park Grand Paddingtonissa.)


Hupputunika on Farbenmixin Amelia -kaavalla tehty. Joustis Hannan Kankaasta tilattua Ralliraitaa, ihanan raikas väri. Sukkikset on ihan kaupasta ja päässä oleva huivi yksi kolmesta, jotka tarttuivat mukaan Lontoon Louis Vuittonilta.
Liivimekko stretchsamettia, raitapaita perusraglan ja leggarit merinoribbiä. Tukkakin sävy sävyyn ;)Pitsimekko on muokattu perusraglanpaidasta. Pitsi beigeä joustopitsiä, alla sinapinkeltainen trikoo ja kaula-aukko kantattu samaisella trikoolla. Arkinen mekko, josta saa juhlavamman asusteilla - vyöllä, näyttävillä koruilla, huivilla...


4 kommenttia:

 1. Tuo mekkotunikakaava näyttää kyllä tosi kivalle! Ja vihree väri sopii sulle kivasti!! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Tuo on todella helppo, jopa minä osaan tehdä sillä ilman sen suurempia hermoromahduksia. Vihreä on melko uusi tuttavuus vaatevärinä, mutta tuon tehtyäni huomasin sen olevan ihanan raikas :)

   Poista
 2. Ihana idea tuo joustopitsimekko! Menee ihan 100varmasto todo-listalle
  Jenni

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Nappasin idean vaatekaapistani löytyvästä Bubbleroomin samaan tyyliin toteutetusta mekosta. Siinä hihat on kokonaan pitsiä toisin kuin tässä, eikä pitsi jousta.

   Poista

<3 Kiitos kun kommentoit <3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...