tiistai 20. marraskuuta 2012

Pipovaihto vol.2

Nyt pitäisi sitten olla minunkin tekeleeni omistajallaan, joten uskallan sen tänne laittaa. Pähkäilin ja pähkäilin eri kuosien ja mallien kanssa, kun halusin toteuttaa mahdollisimman hyvin pipoystäväni lempivärit. Hiplailin kankaita ja aina kun päädyin johonkin iski epäilys. Onko tämä kuitenkaan kiva? Jos tämä onkin tylsä? 

Lopulta päätin tehdä pipon velourista, johon rakastuin sitä tilatessani. Todettakoon tässä, että harmittaa niin vietävästi, etten tilannut enempää kuin pariin pipoon, olisi ollut ihana tehdä siitä huppari. No, se on nyt ulottumattomissani järkyttävien postikulujen vuoksi. Muutoin tilaisin sitä lisää heti :)

Tässäpä pipo uusimman OB:n Ounasvaaran kaavalla toteutettuna -> 


Toivottavasti pipo on saajalleen mieluinen. Itse tykkään mallista, se kun lämmittää niin niskaa, korvia kuin otsaakin. Päällinen neulotun näköistä velouria, tupsu sinapinkeltaista Nallea ja vuori sinapinkeltaista trikoota. Tupsun voi halutessaan napsaista pois, jos ei sellaisista tykkää. Kaiken kaikkiaan oli kiva osallistua, ylläripaketin saaminen oli ihanaa. Mielelläni osallistun tulevaisuudessakin vastaavanlaisiin vaihtoihin :)

2 kommenttia:

  1. Ihana! Ja todellakin voisi luulla neulotuksi

    VastaaPoista
  2. Kiitoksia :) Toivottavasti saajakin on tyytyväinen :) Tuo velour kaivelee mua paljon, haluaisin siitä hupparin (näyttäisi neulehupparilta, eikö?), mutta postarit on Suomeen 25-28€, joten en viitsi pelkästään tuota tilata :/

    VastaaPoista

<3 Kiitos kun kommentoit <3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...