torstai 22. marraskuuta 2012

Rennosti kotona

Tässä laihtuessa on kotibögät käyneet isoiksi - kuluneisuudesta puhumattakaan - joten päätin tehdä rennot kotihousut. Sitä jumpsuitin kaavaa odotellessa ;) Kimppatilauksen mukana tuli poltetun oranssin väristä velouria, jonka olin ajatellut sopivan hyvin pariksi Käpysen Tiikerivelourin kanssa. Ompelusopessani pyöriessäni huomasin värin sopivan monen muunkin kuviovelourini kanssa, joten nyt tulee valinnanvaikeus mistä teen tälle kaveriksi kotihupparin. Voihan niitä tehdä useammankin, mikäli innostusta riittää.

Kaavana on OB 5/11 Loungers pienin muutoksin. En laittanut vyötärölle kuminauhaa ja nyöriä vaan mukavan rennon resorin. Housut kapenevat aikalailla ja pituuttakin näillä on todella reilusti, mutta halusin silti laittaa resorit vielä lahkeensuihinkin. 

Tällä kertaa napsaisin pään pois, kun ei ollut oikein hyvä kasvopäivä.Ja ei, en ole raskaana. Se on vaan mun mahani. Tikrua, Ruiskukkaa vaiko Kurrea? Siinäpä pulma.

4 kommenttia:

 1. Voi kun ihanat :) Oranssi on <3

  Mistähän sitä löytäisin minäkin motivaatiota alkaa ommella itselleni muutakin kuin pipoja ja tuubihuiveja...:)

  VastaaPoista
 2. Kiitosta vaan :) Oranssi on kyllä ihana piristys tähän harmauteen :) Mulla on toistepäin, ei ole motivaatiota ommella pojalle, mutta itselle ompelen jonkin verran. Välillä iskee kyllä toooosi paha jumi, eikä synny itsellekään yhtään mitään.

  VastaaPoista
 3. Tosi hyvännäköset housut! :)

  VastaaPoista

<3 Kiitos kun kommentoit <3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...