torstai 15. marraskuuta 2012

Arkinen retrohenkinen mekkoni...


...joka on vielä viimeistelyä vaille valmis. Ihastuin ensin kankaaseen ja nyt rakastuin tähän helposti (?) tehtävään mekkoon. Vaikka vatsani pömpöttääkin ja persjalkaisena kainuulaisena mekko ei täysin istu selästä (ei, en todellakaan osaa tehdä mittojeni mukaan), en voi olla ihailematta sen muotoja - kauniisti kaartuvaa uumaa, naisellista miehustaa ja ennen kaikkea leveneviä hihoja, jotka ovat auki kyynärpäästä alkaen. Ah! Luulenpa, että tällä kaavalla syntyy vielä monta mekkoa erilaisista kuoseista ja materiaaleista. Tekisinkö tähän vielä huolettoman vyön? Vai ompelisinko päälle taskut? Ehkä molemmat. Tai ehkä annan tämän olla juuri tällainen - mekko johon rakastuin.Otin kuvan hotellihuoneessa, järkkärin keikkuessa kameralaukun päällä, joten se on vähän alasuunnasta otettu. Harmi ettei miehusta tule kuvassa esille, mielestäni se on pitkälti "se juttu" tässä mallissa.


4 kommenttia:

 1. Ihana ihana kangas!! Saako tuota vielä jostain?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin rakastuin tuohon kankaaseen aivan täysillä <3 Se on ostettu Eurokankaasta joskus vuodenvaihteessa. En oikein usko, että sitä enää on, mutta eihän sitä koskaan tiedä. Kannattaa käydä katsomassa :)

   Poista
 2. Tulee aina ihan sivuutettua koko Ek kun tuntuu ettei siellä ole ku verhokankaita vain, mutta näköjään sieltäkin voi tehdä ihan huippulöytöjä!!

  Totaalisen ihanakangas ja malli ja todellakin pukee sinua hienosti

  VastaaPoista
 3. Verhokauppana itsekin sitä pitkään pidin, mutta välillä olen tehnyt todella kivoja löytöjä. Ja selkeästi vaatekankaisiin on nyt panostettu, eli myös trikoita löytyy monissa eri väreissä ja kuoseissa. Kannattaa käydä välillä sielläkin. Itse hankin kyllä suurimmaksi osaksi kankaat nettikaupoista.

  VastaaPoista

<3 Kiitos kun kommentoit <3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...