tiistai 27. marraskuuta 2012

Huppumekko

Farbenmixin Amelia -hupputunika (täällä) sai hieman pidemmän muodon ja tästä pinkistä pääkallotrikoosta syntyi huppumekko. Mätsäävällä pipolla tietenkin :) Pääkallotrikoo ja kaava molemmat Fabriinasta. Kuva jälleen huono, itse peilin kautta kun sen otin. Pitänee tuo ukkokulta valtuuttaa ottamaan tästedes sovituskuvat.
4 kommenttia:

 1. Olisiko sinulla ohjeita sen Burdan mekon kauluksen ompeluun? Piirsin kaavan vaihtareilla, onpelin yhden version (niihin ihaniin hihoihin ei kangas tosin riittänyt) enkä tajua sitä kaulusta. Mulla näkyy tissit ja se pussittaa ihmeellisesti, en siis ole tehnyt sille vielä mitään.

  VastaaPoista
 2. Tässä on kuvallinen ohje kauluksen ompeluun. Se on loppujen lopuksi hyvin yksinkertainen. Siinä etukappaleessa on ylimääräistä kangasta siksi, että se kerätään rypytyksellä rintojen väliin. Tästä on varmasti apua :)

  http://printsew.com/instructions/bur8082.pdf

  VastaaPoista
 3. Kiitos, tuosta ohjeesta olisi näköjään ollut hyötyä vaatteen kokoonkursimisessakin. :D Enhän minä toki sellaista edes etsinyt mistään vaan suorilta surruuttelin. Eipä ihme, että hartiaseutu meni oudosti.

  VastaaPoista
 4. Yllättävän helppo, kun sen ohjeesta näkee :) Hihat istutan erilailla kuin ohjeessa; ompelen hihan valmiiksi ja surautan kiinni valmiiseen hihansuuhun. Eli ompelen mekon muuten jo käyttövalmiiksi. Toimii vallan mainiosti. Kerran kun tuon ohjeen kanssa tekee niin mekkoja ompelee sen jälkeen lähes liukuhihnalta.

  VastaaPoista

<3 Kiitos kun kommentoit <3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...