tiistai 26. maaliskuuta 2013

Unelmasta todeksi

Kenellekään ei varmaan ole jäänyt epäselväksi rakkauteni kankaisiin. Oi, miten ne houkuttelevat ostamaan. Ja ostettua on tullutkin. 

Jokin aika sitten päässäni alkoi pyöriä sitkeästi ajatus omasta kangasyrityksestä. Haaveilin ja haaveilin, taisin höpinöilläni uuvuttaa miehenikin. Lopulta tartuin härkää sarvista ja perustin yrityksen, Design Tilkkukori Oy:n. 

Nyt käynnissä on kuosiäänestys, jonka voittaja lähtee hetimmiten tuotantoon. Unelmasta todeksi, kuoseista kankaiksi. Enemmänkin asiaa varmasti aiheesta olisi kerrottavana, mutta jännittävän alkuvuoden jälkeen huokaisen hetken helpotuksesta, kunnes tositoimet jälleen alkavat.

Äänestää voit FB-sivuillamme. Eniten ääniä saanut kuosi lähtee tuotantoon ja tulee ennakkomyyntiin myöhemmin avattavaan verkkokauppaan. Kaikkien äänestäneiden kesken arvotaan 1,5m kangasta, joka toimitetaan voittajalle kankaan saavuttua :) Ensimmäinen kangas tulee olemaan joustofroteeta.


Nämä ihanat kuosit on suunnitellut taitava oululainen kuosisuunnittelija Leena Renko. Kommentit ovat tervetulleita :)


Linkki äänestykseen: Äänestys päättyy keskiviikkona 3. huhtikuuta klo 00.00. Voittajakuosi julkistetaan 4. huhtikuuta.

Ja tässä kuosit :)Tässä vielä kaikki kuosit noin 120cm kokoisessa t-paidassa :)
4 kommenttia:

 1. Facebookittomana en pysty äänestämään, mutta ykkösvaihtoehto olis se jota noista ostaisin jos kaikki neljä olisi saatavilla jossain verkkokaupassa. Ihana retroinen, ikisuosittu norsu!

  VastaaPoista
 2. Äänestin kakkosta ja sitä ostaisin varmasti (tosin trikoo olisi vielä mieluisampi). Ykkönenkin päätyisi ostoskoriin suurella todennäköisyydellä. Nelosta ostaisin jos se olisi trikoota.

  Tsemppiä tuoreelle yritykselle!

  VastaaPoista
 3. Sitähän ei tiedä, mitkä kaikki päätyvät vielä Tilkkukorin verkkokauppaan ja mistä materiaalista ;) Voittajakuosin ei ole tarkoitus jäädä ainokaiseksi :)

  VastaaPoista
 4. Olipas taas kaikki ihania, ei voi muuta sanoa!

  VastaaPoista

<3 Kiitos kun kommentoit <3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...