sunnuntai 31. maaliskuuta 2013

Pari kampetta ja harvinaisia sovituskuvia

Tein poitsulle hupparin, housut ja perusraglanpaidan mukaan mummulaan Pääsiäiseksi. Poika käyttää kokoa 134/140cm ja tein 134cm kokoiset kaikista. Mutta kuinkas kävikään... Telttoja. No, seuraavista tiedän tehdä hiukan pienemmät - polviin saakka ylettyvä huppari kun ei ole kovinkaan käytännöllinen.

Poika näki ompeluryhmän sivulla kuvan lippapiposta ja halusi itselleenkin sellaisen. Ja kuinkas sattuikaan, vahingossa olin napannut palan trikoota matkalaukkuun. Eli kokeilemaan. Suuntaviivoja katsoin Tikbumsan blogista. Äitini ei ole ommellut pitkiin aikoihin, joten silitettävää tukikangasta ei löytynyt eikä liioin vahvaa puuvillaakaan. Lopulta kaapin perukoilta löytyi pussi, jossa oli hääpuvustani jäänyttä jämäkkää satiinia. Sitäpä lipan sisään siis :D Poitsu tykästyi pipoon ja tilasi heti lisää useissa eri kuoseissa.

Kunkkujoustis Hannan Kankaasta, ruskea joustis ja vetskari Metsolasta, resori mistä lie. Inkkaritrikoo Lillestoffilta, raitaresori ja Lohishupparin neulokset Majapuulta, pääkallotrikoo Saksasta Michasilta. Kaava muokattu OB:n Patchwork Girlista.

Tässä muutama harvinainen sovituskuva ->


  
3 kommenttia:

  1. Ihana poika ja hienoja vaatteita <3

    VastaaPoista
  2. Kiitos :) Oli mukava saada välillä sovituskuviakin kamppeista :) Näki ainakin jotta on liian isoja niin tietää tehdä vähän pienempiä.

    VastaaPoista

<3 Kiitos kun kommentoit <3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...