keskiviikko 20. helmikuuta 2013

Soulbirdia ja ihotaidetta

Halusin muotoja imartelevan mekon/tunikan. Kokeilin jälleen monta eri kaavaa ja lopputulos oli yhtä monta tuhottua kangasta. Hukkaan meni. Lopulta päätin yrittää tehdä kaavan mekkoon itse - sain vinkkejä ompeluryhmässämme kuinka rinnakas nainen saisi tasapainoisemman lopputuloksen. Moni mekko/tunika kun näyttää päälläni pötkylältä.

Tämä kaava yllättäen onnistui ja ehdottomasti jää käyttöön. Tein muotolaskokset etukappaleeseen rintojen kohdalle vaakasuoraan ja rintojen alle pystysuoraan. Lisäksi tein pienet muotolaskokset taakse. En omista lantiota, joten yritin luoda vaikutelmaa vyötäröstä ja lantiosta isoilla velourtaskuilla. Taskut jäivät turhan alas, mutta tiedänpähän seuraavalla kerralla laittaa korkeammalle. Eteen laitoin vielä kolme nappia karkoittaakseni vähäisimmätkin mielikuvat yöpaidasta. Valitettavasti kuvat eivät kerro koko totuutta istuvuudesta. Mutta luonnossa rinnat tulevat sopivasti esille ja näyttää jopa siltä, että minulla on naisellinen lantio. 

Aivan ihana Soulbird-trikoo on todella pehmoinen päällä. Tähän mekkoon valitsin oranssinpunaisen trikoon, harmaa ja vihreä jäävät odottamaan leikkomista. 

En koskaan ennen ole julkaissut kuvaa yhdestäkään tatuoinnistani, mutta koska mekko oli päällä tänään ollessani tatuoitavana, liitän nämä mielessäni yhteen.

Kaava oma, Soulbird-trikoo Ikasyr ja musta velour Metsola. Napit Ompelusoppeni kätköistä.

Tulipa tekstiä :) Tässä kuvia.






Äiti ja poika muodostavat kehoillaan sydämen, ympärillä muutama hauras kirsikankukka. Ylhäällä näkyy osa aikaisemmin tatuoitua japanilaista e-kirjainta.


Tomorrow, you promise yourself, will be different,yet, tomorrow is too often a repetition of today

12 kommenttia:

  1. Hyvältä näyttää mekko! Tuo kangas oli kyllä ihan mahdottoman pehmeää. En vaan oo itse raskinut sitä ostaa :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Kangas on kyllä unelmapehmeää, samalta tuntuu kuin leijona ja kirahvikin.

      Poista
  2. Vau! Tosi kiva, nuo taskut sopii täydellisesti ja tuo väri sopii niin ihanasti sulle ;) Jään jännityksellä odottamaan mitä keksit muista väreistä <3

    Ja kaunis tatuointi, onko sulla paljonkin kuvia, tekstejä ihossa? Mä haaveilen välillä kolmannesta kuvasta, mutta en uskalla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Taskut on kieltämättä kivat - mun ensimmäiset - mutta saisivat olla himpun verran korkeammalla.

      Tekstejä mulla on vain tuo yksi, muuten kuvia on tällä hetkellä 13. Neljästoista tulee huhtikuun alussa, nyt pitää hetki saada parannella. Sanotaanko, jotta tatuoinnit lähtee helposti lapasesta kuten kankaatkin :P

      Poista
  3. Todella kaunis tuo tatuointi! Ihana! Ja mekkokin tietenkin! :D

    VastaaPoista
  4. Hyvin oot saanut naisellisuutta mekon muotoon! Pienistä kikoista kiinni, vai mitä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos sulle vinkeistä, tuli ihan lempparimekko :) Vielä pitää ottaa enemmän sisään takaa jotta saan lörpsötyksen kokonaan pois, mutta muuten istuu hyvin.

      Poista
  5. Tää on hieno, väri sopii hyvin sulle

    VastaaPoista
  6. Kaunis on mekko (sekä tietenkin kangas) ja tatska myös! Kolmas on itsellä aina välillä mielessä mutta en tällä kertaa tiedä lainkaan, minkä kuvan haluaisin :/
    Minulle sanottiin ennen kuin ekan otin, että jos ottaa yhden ottaa todennäköisesti toisenkin ja niin edespäin :o) Pitää aika hyvin paikkansa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Juu, tatuointeihin tulee himo :) Mulla menee kausittain, voi välissä olla useampikin vuosi ja sitten tulee joku elämäntilanne, jonka haluaa ikuistaa. Silloin tulee otettua useampia kerralla. Kuten nyt parin vuoden tauon jälkeen viisi. Vielä sentään mahtuu :D

      Poista

<3 Kiitos kun kommentoit <3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...