lauantai 9. helmikuuta 2013

Musikanttia muusikon muusalle

En Musikanttitrikoon tullessa myyntiin syttynyt sille sen kummemmin. Kiva kangas, mutta kenelle siitä tekisin? Itselle - ei. Pojalle -ei. No, kunnon kangasholistin sormen napsutellessa kangasta päätyi lopulta myös Ompelusoppeen.

Se oli rakkautta ensisilmäyksellä! Joku kankaassa vetosi ja halusin heti itselleni vaatteen. Siitä alkoi viha-rakkaussuhde kankaan ja omistajan välillä. Ensimmäinen yritelmä, lepakkohihainen paita, jäi liian lyhyeksi. Toinen, t-paita, liian pieneksi.

Ja tämä, mekko, tuotti tuskaa turhankin paljon. Jouduin peittämään epäonnistuneet rypytykset hihoissa koristenauhalla. Muutaman saumurin jättämän reiän paikkasin ompelukoneella. Liian lyhyet resorit ajattelin korvata pitemmillä, mutta hups, ompelin ne nurjalle puolelle. Toivottavasti musta-valkoraidallista resoria riittää vielä korjaukseen, se kun sopisi niin hyvin Musikanttiin.

Että yksi kangas voi tuottaa noin paljon päänvaivaa. Ja sitä on Ompelusopessani vielä PALJON. Ehkä otan aikalisän ja ompelen jotain kivaa myöhemmin. Vaikkapa ensi syksynä. 

Musikanttitrikoo Katin Mussukoista, raitaresori Majapuulta.

Tässä vielä LINKKI muusikkoni hengentuotteeseen. Lupasin tehdä siihen "videon" ja muruni tekee sitten  mulle biisin. Nyt se on vaan mustaa. Mut mun mielestä se on paras biisi maailmassa <3

3 kommenttia:

 1. Hieno mekko. kangas sopii aikusellekkin siis. Harmi, tätä en ole tilannut.

  VastaaPoista
 2. Voi miten kaunis lopputulos.
  Onnistunut kerta kaikkiaan.
  Itsekin rintavana kaavojen mutoilu on ajoittain tuskallista.
  Ekaa kertaa visiitillä blogissasi eikä suinkaan viimeistä♥

  VastaaPoista
 3. Kiitos kummallekin :) Tervetuloa, Minnuli :)

  VastaaPoista

<3 Kiitos kun kommentoit <3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...