keskiviikko 2. tammikuuta 2013

Raksu-mekko ja uudenvuodenlupaus

Ompelusoppi pullistelee syksyn aikana hankittuja kankaita, eikä siellä enää mahdu juuri ompelemaan. Tiedän kuitenkin etten pysty vastustamaan tulevia uutuuskankaita, joten tein uudenvuodenlupauksen. Joka viikko on valmistuttava ainakin yksi vaate tai ompelus. Muita uudenvuodenlupauksia en tee. Eli tulette, rakkaat lukijat, näkemään vähintään yhden uuden ompeluksen joka viikko. 

Aloitan tästä ihanasta Raksu-koiratrikoosta tehdystä mekosta. Mekon tein aatonaattona Joulua varten. Ei jouluisen värinen, mutta ihanan pirtsakka. Ja voi että rakastan Raksu-koiraa, sekä tätä laadukasta materiaalia. Mekon kaveriksi tein vielä palloleggarit. Kaava mekkoon on oma The Mekko ja Raksu-koiratrikoo Majapuulta.

Virallisestihan tämä ei ole vuoden 2013 ensimmäinen ompelus, mutta lupaan, että tällä viikolla tulee postaus myös uudesta ompeluksesta :)
Joululahjoja en pystynyt aikaisemmista suunnitelmista huolimatta selkäni vuoksi ompelemaan, mutta sentään tämän yhden sain aikaiseksi. Vein lahjan vanhemmilleni käydessämme kylässä Tapaninpäivänä. Anoppilaan menee samanlainen. Pellavainen kahden istuttava laudeliina.9 kommenttia:

 1. Aivan ihana! Miten hyvin tuo väri sopiikaan sinulle!

  VastaaPoista
 2. Ihana on mekko, ja laudeliina hieno! Kynttilät tekee kuvasta tunnelmallisen :)

  VastaaPoista
 3. No oho, alankos oikein tykästyä tähän kankaaseen vaikka en voi sietää koiria enkä siis koira-aiheisia kankaitakaan :D Sen verta hienolta nämä keltaiset koirakankaiset vaatteet näyttävät!

  VastaaPoista
 4. Kiitoksia :) Tämä kangas on kyllä aivan ihanaa niin laadultaan kuin väriltäänkin. Sellainen oikein pirtsakka sitruunankeltainen ja kangas pehmoinen.

  Miia: Mäkään en heti syttynyt tälle kankaalle (en myöskään tykkää koirista), mutta ostin sitten kuitenkin pätkän. Ja kun sain tämän käsiini, se oli rakkautta Raksua kohtaan ensisilmäyksellä <3 :)

  VastaaPoista
 5. Näyttää kyl ihan OE:n Tissikseltä toi mekon malli/kaava...

  VastaaPoista
 6. Juu, aikaisemmin olen kyllä maininnut jo, että yläosaa olen muokannut Tissiksestä :)Mekko itsessään on palapeli useammasta kaavasta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meinasin vaan kun olit kirjoittanut, että Oma kaava...

   Poista
 7. Vaikka yläosan etukappaleet on Tissiksestä niin tekeekö se mekosta Tissiksen? Mielestäni ei. Asiasta on turha varmaan väitellä tämän enempää :)

  VastaaPoista
 8. Pirtsakka asu ja laudeliina varmasti saajilleen mieleinen.

  VastaaPoista

<3 Kiitos kun kommentoit <3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...