perjantai 11. tammikuuta 2013

Boheeminen Apila

Piirrätin OB 5/2009 Bohemian-tunikan kaavan joskus alkusyksyllä silloisen kokoni mukaan. Monta kertaa oli tarkoitus tehdä tunika kyseisellä kaavalla, mutta aina se jäi. Tänään sain lopultakin aikaiseksi kokeilla kaavaa KVK:n ruskeaan apilatrikooseen. No, aika kauaksi se alkuperäisestä Bohemian-tunikasta jäi. Leikkasin pitkät hihat, jätin taskut pois ja ompelin vielä helmaan leveän resorin. Tunikasta tuli mekko. Alkuperäisestä tunikasta tässä ompeluksessa muistuttaa kaula-aukon, hihansuiden sekä hihasauman kuminauharypytykset. 

Olen laihtunut sitten syksyn ja tunika oli valtava teltta päälläni. Hurautin saumurilla pariin kertaan sivusaumoista sisään ja sain hiukan istuvamman. Kokoa en enää edes tiedä. Kangasta meni ainakin hukkaan. Taidan piirrättää uusiksi muutamia syksyllä piirrättämiäni kaavoja, joita en ole vielä ehtinyt (jaksanut) kokeilla. Pienemmässä koossa :)


Joulukuusi köllöttää edelleen olkkarissa. Ehkä se viimeistään maaliskuussa lähtee varastoon.


6 kommenttia:

  1. Ihanan näköinen! Joudunkohan nyt tuonkin kaavan piirtämään, hmmm... lehti olisikin tuossa vieressä :D

    VastaaPoista
  2. Ihana tumika ja onneksi olet joutunut pienennyshommiin, toisinpäin ei onnistuisi! Hyvää alkanutta vuotta.

    VastaaPoista
  3. Kiitos :) Tästä tuli tällainen onnenkantamoinen, sattumalta sain pidettävän vaatteen. Etenkin kun jouduin muokkaamaan niin paljon jo ihan pelkkää kokoa. Aika monta kampetta lojuu puolivalmiina ompelusopessa, ne kun ei vaan ole onnistuneet.

    VastaaPoista

<3 Kiitos kun kommentoit <3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...