sunnuntai 21. huhtikuuta 2013

Pari ompelusta ja Tilkkukorin tulossa ovat uutuudet

Taas on aikaa vierähtänyt eikä ole tullut juuri ommeltuakaan. Poitsu tykästyi kovasti lippapipoonsa, joten tein niitä kaksi lisää. Lisäksi hurautin perusraglanin ja t-paidan (josta en ehtinyt ottamaan kuvaa). Kovasti on suunnitelmissa t-paitoja ja hihattomia pojalle kesäksi sekä itselle kesävaatetta. Saas nähdä kuinka suunnitelmien käy, ompelujumi kun tuntuu olevan sitkeässä.

Ukki kiinnostui lippapiposta ja halusi itselleen ei korville menevän mallin. Sovitin sitä armaan mieheni päähän, jotta saisin edes välillä sovituskuviakin. Ihan perustrikoota, jota piristin valkoisella tikkauksella.

Tilkkukorille on tulossa kaksi trikoota, joita odotellaan toukokuun loppuun mennessä. Hurjasta Kuninkaasta täytyy ommella heti pojalle ja siskonpojalle, Keijutanssista siskontytölle :) Fantteja odotellaan myös malttamattomana :)

Sukellusvene- ja lentsikkatrikoo Royal-tuotteelta, botskit Metsolasta, monsteriautot Ottobrelta, yksivärinen trikoo Eurokankaasta. Paidan kaava on muokattu OB:n Be Careful Out There -hupparista.


1 kommentti:

  1. Nyt näyttää uhkaavasti siltä että Tilkkukorille on tulossa kangasta jokaiselle meidän lapselle :)
    Keijuja 8v tytölle, leijonia 4v pojalle ja taaperoille sitä norsua, voi apua!

    VastaaPoista

<3 Kiitos kun kommentoit <3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...