lauantai 5. tammikuuta 2013

Farkkubögät

Tein uudenvuodenlupauksen. Jokaikinen viikko on valmistuttava joku vaate tai ompelus. Tällä viikolla olen ahkeroinut (juu, minulle muutamat housut on ahkerointia) ja ommellut poitsulle pöksyjä. Näitä tulee vielä useammat eri värisinä veloureina, mutta laitan nyt nämä ensimmäisenä valmistuneet erikseen. 

Kaava on OB:n Odakota, muutoksia en tehnyt muuten kuin laittamalla leveän resorin vyötärölle kuminauhan ja nyörin sijaan. Leveällä resorilla saa mukavasti lisää käyttöikää. Farkkukangas on Eurokankaan palalaarista viime kesänä ostettu pätkä, joka jäi yli omasta kietaisufarkkuhameesta. Oranssi-punainen raitaresori Fabriinasta.

Oli muuten yllättävän vaikea saada oikeaa sävyä kuviin, joten värit vaihtelevat ikävästi. 

Housujen juju on alhaalla olevat taskut, jotka muistuttavat reisitaskuhousujen taskuja. Lahkeet on ommeltu kahdesta kappaleesta.






Sivukuva taskusta.




Tämä taitaa olla ainoa kuva, jossa värit on kohdillaan. Kuvassa myös uusi labelini. Halusin entisten tilalle blogini nimellä ja värimaailmalla olevat saumamerkit.



Tässä uutukaiset. Mitään huippulaatuisia nämä eivät ole, haalistuvat pesuissa, mutta on kiva laittaa merkki omiin ompeluksiin :)



Entiset merkit. Näitä jäi yli melkoinen pinkka. 




5 kommenttia:

  1. Kivat pöksyt. Missä numerossa tuo kaava on?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Näitä on kiva tehdä, perushousut mutta kuitenkin pieni juju :) Nro on 1/12.

      Poista
  2. Tosi kivat housut ja ompelun jälki on todella siistiä : )

    Katja

    VastaaPoista
  3. Kiitos :) Jämäkkää kangasta on helppo ommella siistimmin :)

    VastaaPoista

<3 Kiitos kun kommentoit <3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...