tiistai 1. tammikuuta 2013

Arvonnan voittajat

Arvonta on päättynyt ja on aika julkistaa voittajat :) Onnettarena toimi armas mieheni. Olipa kiva huomata, että suurin osa aikoi tehdä vaatteen itselleen mahdollisen voiton sattuessa kohdalle :) Usein sitä unohtaa itsensä ja tekee vain lapsille.

1. palkinnon voitti Miia Hakala Kolmella arvalla mukana arvonnassa. Voisin tehdä siitä vaikka itselleni ihanaisen tunikan. Tai saas nähdä, mitä sitä voisi keksiä :)


2. palkinnon voitti Pian Blogi Kahdella mukana, lukenut oon kyllä jo tämän uuden blogin alusta saakka, jos voittasin (en koskaan voita mitään) niin ompelisin kankaasta jotain itselleni :)


3. palkinnon voitti Kata Yhdellä arvalla mukana. Linnunradasta ompelisin joko tulevalle vauvalle jotain, peiton tai vaatetta. Tai tunikan tytölle.


Onnittelut voittajille!

Ottakaa yhteyttä mahdollisimman pian meiliini ompelusoppi@gmail.com. Mikäli jotakuta voittajista ei tavoiteta, arvon kyseisen palkinnon uudestaan.

Onnea Vuodelle 2013!


1 kommentti:

  1. Siltä varalta, että meilini eksyy jostakin tuntemattomasta syystä roskakoriisi (näin on jostain syystä minulta saapuneiden viestien kohdalla muutaman kerran käynyt) ilmoitan lähettäneeni viestin sähköpostiisi arvonnan tiimoilta :)

    VastaaPoista

<3 Kiitos kun kommentoit <3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...