maanantai 19. marraskuuta 2012

Juhla-/bilemekko


Ompelin tämän mekon hääjuhlien ystäväbileisiin. Noin yhdeksän tunnin raadannan jälkeen täyspitkä mekko oli valmis. Jotenkin tuli tunne, että ehkä olen ylipukeutunut täyspitkässä mekossa (tuo kangas kun sattuu olemaan turhan juhlavaa ja my husband to be vihjasi siihen suuntaan), joten pätkäisin mekon polvimittaiseksi. Toimi juhlissa paremmin. Juju on ehdottomasti erikoiset hihat. Tätäkin kaavaa tulen käyttämään useamman kerran, tosin arkisemmalla kuosilla. Bilettäminen kun on kohdallani jo mennyttä elämää.

Mekko on rypistynyt ikävästi istuessa, mutta jätettäköön rypyt nyt omaan arvoonsa. Ja alla pitäisi olla kunnon rintsikat, kuvasta huomaan kuinka rumasti huonosti istuvat näkyy läpi. Suosittelenpa tässä samalla Evelacea, rintsikat on aika arvokkaita, mutta en ole muita niin hyvin istuvia (ja kestäviä) koskaan päälläni pitänyt. Nykyään ostan kaikki alusvaatteeni Evelacelta.



Mainittakoon vielä, etten ole tehnyt toista mekkoa tällä kaavalla. Olin itseasiassa unohtanut koko kaavan, kunnes aloin rakentamaan blogiani alusta saakka. Ehkä tämä nyt pääsee to do -listalle. Kankaita ainakin on... kröhöm...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

<3 Kiitos kun kommentoit <3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...