keskiviikko 24. heinäkuuta 2013

Hurrrjaa Kunkkua sekä Rosvoa ja Poliisia

Sain kuin sainkin aikaiseksi t-paidan ja hupparin. Helppoa kuin heinänteko, mutta valtava ponnistus minulle. Ompelu ei selvästikään ole juttuni. Mutta kun noita kankaita ja koneita on kertynyt niin aina välillä jotakin jos saisi aikaiseksi.

Sekä huppari että t-paita on OB:n Be Careful Out There -kaavasta muokattuja, koko 140cm. Seuraavaksi ajattelin vaihtaa kaavaa ja ommella pari hupparia uusimman OB:n hupparikaavalla, jonka nimeä en nyt muista. Tosin siinä ei ole raglanhihoja, joten nähtäväksi jää millaista jälkeä normihihoista mahtaa syntyä...

Jny:n tähtitrikoo on makuuni liian räikeä, mutta halusin tehdä hihat toisesta kankaasta, joten laitoin sitten sitä. Haalistaa ikävästi Hurjaa Kuningasta. Myöskin Rosvossa ja Poliisissa on Jny:n trikoota hihoina, se sopii väriltään vallan mainiosti kankaaseen. Hurja Kunkku, Rosvo ja Poliisi sekä resorit Tilkkukorilta.
Ihan itte puettu :) Olisi tietysti voinut asetella kuvaa varten vähän nätimmin, mutta pidettäväksipä tuo on tarkoitettu.
1 kommentti:

  1. Hurja kuningas on edelleen yksi suosikki kuoseistani! Siinä on kaikki paikallaan. Hyviä ja kauniita vaatteita olet tehnyt ja todellakin, vaatteet on tehty puettaviksi eivät kuvattaviksi!

    VastaaPoista

<3 Kiitos kun kommentoit <3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...