sunnuntai 21. huhtikuuta 2013

Pari ompelusta ja Tilkkukorin tulossa ovat uutuudet

Taas on aikaa vierähtänyt eikä ole tullut juuri ommeltuakaan. Poitsu tykästyi kovasti lippapipoonsa, joten tein niitä kaksi lisää. Lisäksi hurautin perusraglanin ja t-paidan (josta en ehtinyt ottamaan kuvaa). Kovasti on suunnitelmissa t-paitoja ja hihattomia pojalle kesäksi sekä itselle kesävaatetta. Saas nähdä kuinka suunnitelmien käy, ompelujumi kun tuntuu olevan sitkeässä.

Ukki kiinnostui lippapiposta ja halusi itselleen ei korville menevän mallin. Sovitin sitä armaan mieheni päähän, jotta saisin edes välillä sovituskuviakin. Ihan perustrikoota, jota piristin valkoisella tikkauksella.

Tilkkukorille on tulossa kaksi trikoota, joita odotellaan toukokuun loppuun mennessä. Hurjasta Kuninkaasta täytyy ommella heti pojalle ja siskonpojalle, Keijutanssista siskontytölle :) Fantteja odotellaan myös malttamattomana :)

Sukellusvene- ja lentsikkatrikoo Royal-tuotteelta, botskit Metsolasta, monsteriautot Ottobrelta, yksivärinen trikoo Eurokankaasta. Paidan kaava on muokattu OB:n Be Careful Out There -hupparista.






torstai 4. huhtikuuta 2013

Kuosiäänestys on päättynyt :)




Äänestys on päättynyt! Voiton vei ylivoimaisella äänimäärällä Fantit :) Tästä tulee Tilkkukorin ensimmäinen oma kangas, herkullisena joustofroteena. Valtavat kiitokset kaikille äänestäjille, tykkääjille sekä kommentoijille ♥

Ääniä tuli yhteensä mahtavat 611kpl! Niistä Fanteille meni 325, Lepakolle 108, Hurjalle Kuninkaalle 92 ja Pilvikirahveille 86.
Mielipiteenne kuosien väreistä on kuultu ja laitettu korvan taakse :) Jäämme jännityksellä odottamaan, mitä kevät ja kesä tuo tullessaan :) Fantit tulee ennakkomyyntiin verkkokauppaan viikon sisällä, kannattaa seurailla tilannetta.

Arpaonni osui Anniina Tanskasen kohdalle, onnea! 1,5m Fantteja toimitetaan sinulle heti kankaan saavuttua. Otathan yhteyttä joko yksityisviestillä tai sähköpostilla :)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...